SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivHauge’n på Åkra blir søndagsåpen Joker

Hauge’n på Åkra blir søndagsåpen Joker

Tradisjonsrike Olav Hauge Kolonial på Åkra blir en del av Jokerkjeden til Norgesgruppen. Fra 3. juni blir de dermed Karmøys eneste søndagsåpne dagligvarebutikk.

– Jeg har lenge vært skeptisk til søndagsåpne butikker selv, og kunne aldri tenke meg å jobbe på en søndag før. Men tidene forandrer seg, sier driftsleder Karl Olav Melkevik, som ikke frykter at Hauge’n skal miste sitt særpreg.

– Vi har fått gjennomslag for å beholde det aller meste som det er i dag, med lokale produkter og bakervarer. Det blir noen nye skilter og nye Joker-klær, men ellers blir alt stort sett som før. Annet enn at vi skal holde åpent på søndager. Vi har også fått lov til å beholde et skilt med den gamle logoen vår på utsiden, sier Melkevik.

Han tror det uansett bare er et tidsspørsmål før butikkene får lov til å holde søndagsåpent uansett areal. Nå får Hauge’n mulighet til å «tjuvstarte» uten at det koster en krone.

– Lokalet vårt er rett under dagens krav på 100 kvadratmeter. Dermed slipper vi å investere stort når vi nå går inn i Joker-kjeden. Skilter ute og hyllene inne står jo Joker for selv, sier Melkevik.

Han har stort sett fått positive tilbakemeldinger fra kundene, men bestemor er ikke særlig fornøyd.

– Heldigvis er bestefar på mitt lag, så det skal nok gå fint.

Profilbyttet vil skje 3. juni.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no