SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivMcDonalds-sjefen invitert på Burger Kings VIP-åpning

McDonalds-sjefen invitert på Burger Kings VIP-åpning

Nye Burger King på Norheim prøveåpnet tirsdag, men åpnes offisielt onsdag ettermiddag. Daglig leder Kristina Thorbjørnsen har invitert McDonalds-sjef Veronika Sørensen på VIP-åpningen i forkant, og vil ikke bruke ordet “burgerkrig” om konkurransen med McDonalds.

– Jeg tror vi vet at det er plass til oss begge, men det er jo konkurranse og vi ønsker å ta markedsandeler. Det blir uansett opp til publikum å avgjøre hvor de får den beste burgeren, sier Thorbjørnsen.

Burger Kings plassering på Norheim er midt mllom McDonalds-restaurantene på Amanda og Oasen. Ifølge Thorbjørnsen har kjeden jobbet lenge for å komme tilbake på akkurat den tomta, 16 år etter at de la ned på Markedet.

– Tomtevalget er ikke tilfeldig. Med stor trafikk og mye som skjer i dette området, er det helt perfekt, sier Thorbjørnsen.

Rundt 40 personer er ansatt ved den nye Burger King-restauranten. De fleste er deltidsansatte skoleelever.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no