SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– Gratis parkering er vårt store konkurransefortrinn

– Gratis parkering er vårt store konkurransefortrinn

Godt belegg over en lang periode fører til frekvensøkning for Osloruta med Danish Air Transport (DAT) fra Stord Lufthamn Sørstokken. 900 passasjerer reiser med ruta hver uke.

– Belegget ligger på rundt 70 prosent. Første kvartal i år har vi økt med nesten 40 prosent, sammenlignet med første kvartal i fjor. Det er formidabelt og noe vi er veldig fornøyde med, sier lufthavnsjef Jan Morten Myklebust.

Nå økes frekvensen med avganger både torsdag kveld og mandag morgen. Ifølge Myklebust er neste ønske å få på plass en avgang også fredag formiddag.

Høy aktivitet på Kværner Stord betyr mye for Osloruta, men det er langt fra bare jobbreiser som er årsaken til godt belegg og frekvensøkning.

– Nei, og det er vi veldig glade for. Det er ca 50-50 med business og privat, så vi ser at stadig flere private også benytter seg av ruta, sier lufthavnsjefen.

Han mener gratis bilparkering er et stort konkurransefortrinn for Stord Lufthamn. Flere Haugalendinger flyr fra Stord, men brorparten kommer fra Sunnhordland og omegn. Myklebust går langt i å love at det heller ikke skal innføres betaling på parkeringen.

– Tanken har slått oss flere ganger, men vi mener det er et så stort konkurransefortrinn at det skal gå skikkelig galt dersom vi skal innføre avgift for bilparkering, sier Myklebust.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no