SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivGod start for morgenlevering.no

God start for morgenlevering.no

Amedia Distribusjon startet denne uka opp sitt nye konsept med morgenlevering av bakverk i samarbeid med Haugli Bakeri. Det går ut på at avisbudene som likevel er ute å kjører også leverer ut bakverk på bestilling hver morgen. Bestillingen gjøres på nettsiden «morgenlevering.no» innen kl. 21.00 kvelden før. Allerede første dag var bestillingene samlet på 63 enheter.

– Vi har sett fram til å starte opp her lokalt. Dette er en videreføring av et nasjonalt konsept, der vi setter lokale produkter inn i den allerede eksisterende nettløsningen. Vi ser for oss å utvide sortimentet fortløpende, sier daglig leder Torgeir Iversen i Amedia Distribusjon.

For Stein Olsen og Haugli Bakeri var det ikke noe særlig tvil om å hive seg med da forespørselen kom.

– Dette er fremtiden. På denne måten når vi kunder som ikke nødvendigvis oppsøker bakeren selv. Det er forhåpentligvis nye kunder for oss, sier Olsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no