SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– Glad og stolt over å få muligheten i «Young Global Leaders»

– Glad og stolt over å få muligheten i «Young Global Leaders»

33 år gamle Pablo Barrera er hjemme på påskeferie i Haugesund. I juni drar han til Kina for å delta på første samling i programmet “Young Global Leaders”. Som konserndirektør for Supply Chain i Yara International, ble han plukket ut av World Economic Forum i mars.

– Det er rundt 2000 som blir nominert hvert år, og i overkant av 100 som får være med. Jeg visste derfor at nåløyet var veldig trangt, så da jeg fikk vite at jeg var plukket ut ble jeg veldig glad og veldig stolt, sier Barrera.

Han forklarer at World Economic Forum ved hjelp av dette programmet plukker ut morgendagens ledere tidlig, med den hensikt å gjøre verden til et  bedre sted.

– Da ser de verdien i å få med unge næringslivsledere tidlig. Det er jo de som skal lede de neste 20-30 årene, sier Barrera.

Før ham har kjente personer som blant andre Facebook-sjef Mark Zuckerberg og president i Frankrike Emmanuel Macron vært en del av «Young Global Leaders.» Dette er personer som Barrera plutselig kan treffe på de neste årene.

Nå er 33-åringen hjemme på påskeferie, og ser fram til å koble av sammen med venner og familie. Ikke minst ser han fram til løpeturene i påskesola.

Hør mer i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no