SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv– Full tillit til skjenkebransjen

– Full tillit til skjenkebransjen

Det har ikke vært aktuelt for Haugesund kommune å la være å følge de nasjonale retningslinjene og forlenge skjenkestoppen for spisesteder. Fredag åpner flere aktører sine spisesteder igjen, da det nå er lov å servere alkohol til maten.

– Serveringsbransjen, eller skjenkebransjen som den gjerne kalles, har vist tidligere at de er flinke til å følge smittevernreglene. Vi har tillit til at de klarer dette når de nå åpner igjen. Vi har lenge ment at det bør være forskjell på smittevernreglene der smittetrykket er lavt, og at en ikke skal måtte stenge ned regioner fordi de sliter i Oslo, sier ordfører Arne Christian Mohn.

Han er imidlertid klar på at Haugesund kommune sitter klar til å stramme inn igjen dersom det dukker opp ny smitte.

– Hvis vi sammenligner med for eksempel spanskesyken, er det tre bølger. Vi har hatt både bølge en og bølge to, og vet ikke når bølge tre eventuelt kommer. Det som kan bli avgjørende for det er om vi får tilgang på et større antall vaksiner nå i vinter,

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no