SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivFestiviteten åpner for 200 – Inventum skal drive med tap

Festiviteten åpner for 200 – Inventum skal drive med tap

Regjerings lettelser i koronatiltakene gjør at både kultur- og serveringsbransjen åpner igjen.

I Festiviteten vil konserthussjef Tom Erik Anfinsen nå invitere til konserter og forestillinger med inntil 200 personer i salen.

– Neste fredag kommer Bjarte Hjelmeland. Han har solgt rundt 400 billetter så vi må ringe rundt til 200 av dem og si «sorry», og kjøre forestillingen med de 200 første som kjøpte billett. Januar er ellers rolig, men så baller det på seg utover februar, sier Anfinsen.

Anfinsen fikk forøvrig Aune Sand på døra torsdag kveld, noe som har resultert i at han har etablert et såkalt pop-up galleri i foajenn i Festiviteten. Dette blir stående ut neste uke, ifølge Anfinsen.

– Åpner ikke for pengenes skyld

Inventum åpner sine restauranter i Haugesund og Bergen fredag, og i Kopervik lørdag. Daglig leder Bjørn Gerry Viksund håper å kunne oppheve permitteringene av de ansatte gradvis, og er klar på at de ikke åpner for å tjene penger.

– Vi er glade på vegne av de ansatte og kundene våre, så er vi i ledelsen litt mer bekymret for hva dette innebærer. Hvis du spør om økonomien i det å åpne under strenge smittevernregler og med høy strømpris, så kommer vi til å gå i minus. Vi tjener ikke penger på å åpne nå, snarere tvert i mot, men vi ønsker likevel å åpne, sier Viksund.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no