SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivEmosjonell klesgründer: – Rørt av overveldende støtte

Emosjonell klesgründer: – Rørt av overveldende støtte

André Ernst Grønås opplevde at hans hjertebarn begynte å glippe mellom fingrene på ham, og tok den vanskelige avgjørelsen om å legge ned Ernst by Ernst i Haugesund Sentrum. Så kom folket til unnsetning gjennom en fangruppe på Facebook.

– Det har vært en tung uke, sier Grønås, som torsdag i forrige uke gikk ut med nyheten om at han måtte legge ned driften 20. februar, på grunn av lave omsetningstall.

Etter at Facebookgruppa «Ernst by Ernst Fan page» ble opprettet av Kjetil Nordstrøm, har Grønås imidlertid fått tilbake troen på at det kan være liv laga. Fra fredag til mandag hadde over 1700 personer meldt seg inn i gruppa.

 

Rørt av responsen og støtten

Grønås solgte bedre på lørdag enn han gjorde på sin beste dag i julehandelen, og har ikke ord for hvor stor pris han setter på støtten han har fått.

– Jeg kjenner tårene begynne å renne, det er vanskelig å snakke om det. «Takk» er ikke et dekkende nok ord. Støtten jeg opplever er helt fantastisk.

Men kan det redde Ernst by Ernst, eller blir det litt som å tisse i buksa for å holde varmen?

– Det hjelper, det er det ingen tvil om. Men det er klart at jeg må gjøre noe med driften for å få det til å gå. Jeg har et brennende ønske om å få det til, og dette viser at folk bryr seg og vil ha Ernst by Ernst. Nå må jeg bruke litt tid på å finne veien videre, om det innebærer å finne en jobb ved siden av eller om vi må tilbake til ren nettbutikk. Jeg håper jeg snart kan si noe om hvordan hverdagen blir videre, sier Grønås.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no