SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivUtelivsgiganten vurderer flere nye konsepter på Indre kai

Utelivsgiganten vurderer flere nye konsepter på Indre kai

Flytten blir som kjent til Heidi’s Bier Bar. Det åpner for flere lokale arbeidsplasser i utelivet.

Rekoms prosjektleder i Haugesund, Martine Berg, skulle gjerne rukket å åpne til oktoberfestmåneden vi nå er inne i, men håper å rekke julebordsesongen i stedet.

De ni utestedene Mackkjelleren, Winehouse, Zensa, Rouge, Push, Sportsbaren, Lille Blå, MM Upstairs og Flytten er for lengst overtatt av Rekom, som er store i både Skandinavia og Storbritannia.

Rekom driver utesteder i land som Danmark, Finland, Skottland og Wales. De nevnte stedene i Haugesund har dermed gått fra å bli drevet av en lokal, til en internasjonal, utelivsgigant.

Vil ansette flere folk

Mackkjelleren skal bevares som den er, men ved de andre utestedene kan det på sikt bli aktuelt å implementere andre konsepter fra Rekoms base. Det er som kjent Flytten som snart blir til Heidi’s Bier Bar.

Rekoms overtakelse av de ni barene og nattklubbene fra Inventum i Haugesund har ikke ført til oppsigelser av ansatte. Snarere tvert imot.

– Alle som vil har fått tilbud om å bli med videre. Når vi skal åpne Heidi’s må vi nok utvide og søke flere medarbeidere, sier Berg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no