SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivBurger King åpner på Norheim

Burger King åpner på Norheim

Etter å ha vært i diskusjonen i mange år skal det nå åpnes en ny Burger King-restaurant på Haugalandet i månedsskiftet november/desember. Den kommer på Norheim, midt imellom de to McDonalds-restaurantene på Oasen og Amanda.

– Plasseringen er ikke tilfeldig. Vi har ventet på den rette lokasjonen, og etablerer oss nå på et viktig trafikknutepunkt mellom Haugesund og Karmøy, sier markedssjef Heidi Moss i Burger King Norge til Radio 102.

For noen måneder siden åpnet burgerkjeden en ny restaurant i Amfi-senteret på Stord. Ifølge Moss er erfaringene derfra gode, takket være gode drivere. Nå søker de etter daglig leder/kommisjonær til Burger King på Norheim.

– I snitt så vil restauranten gi 20-30 nye arbeidsplasser fordelt på deltid og heltid. Først skal vi ansette en daglig leder, så vil vi starte jobben med å knytte til oss flere medarbeidere, sier Moss.

Den nye restauranten får blant annet en «drive thru»-luke, noe som er et satsingsområde for kjeden.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no