SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivEtablerer byggevarehus på 13 000 kvm på Raglamyr

Etablerer byggevarehus på 13 000 kvm på Raglamyr

Bauhaus etablerer sitt første byggevarehus på vestlandet  i gamle Obs Bygg på Raglamyr. Det 13 000 kvadratmeter store byggevarehuset skal åpnes i slutten av mai.

Nå skal selskapet ansette inntil 150 personer.

– Det blir en krevende periode fram til åpning med så mange ansettelser. Det blir 70-80 på heltid og resten på deltid kveld- og helg, hovedsakelig ungdom. Alle skal få opplæring, sier administrerende direktør Kenneth Litland i Bauhaus Norge og Sverige.

Bauhaus har byggevarehus i Oslo og Vestby i Norge fra før. Etableringen i Haugesund blir den første på vestlandet.

Slik ser planene til Bauhaus i gamle Obs Bygg ut. (Foto: Bauhaus)

 

Bauhaus er et av Europas ledende byggevarekjeder og har over 270 varehus i 19 land. Kjeden ble etablert i Norge i 2007 og feirer 15 år 2022, Bauhaus har sitt hovedsete i Mannheim i Tyskland, der selskapets første byggevarehus ble etablert i 1960.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no