SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivArrangerer messe for transport-og anleggsbransjen i krevende tid

Arrangerer messe for transport-og anleggsbransjen i krevende tid

Sapiomessen 2020 skal være et sted for å knytte kontakter, for bransjene å vise hva de kan tilby og å gi industrien et økt fokus.

-Det er vel ingen tvil om at de fleste industrier på Haugalandet sliter under koronakrisen, men de vi har fokus på her er transport og anlegg. Både med lastebiler, kraner og gravemaskiner, entreprenører og leverandører, forteller Kjartan Taranger, daglig leder i Sapio. De har også med seg blant andre Nav til messen.

Sapio AS og Instruo AS står bak messen som arrangeres 5. september i Aksdal næringspark.

-Etterhvert som vi begynte å ringe rundt ble interessen større og større. Nå er det 45 ulike bedrifter som har meldt seg på, sier Taranger.

På messen i Aksdal næringpark skal de ha en egen maskinpark. Der begynner det nå å fylle seg opp, forteller han. Det er plass til noen flere på stand-plassen, og de ser på muligheter for å kanskje få tak i et område til og øke størrelsen. Det er ingen leiekostnader og det er gratis å sette opp stand.

Besøkende kan blant annet prøve simulator og se på anleggsmaskiner. De er også på sponsorjakt for å kanskje kunne tilby en gratiskonsert.  Arrangørene holder kontakt med Tysvær kommune og kommuneoverlegen frem mot arrangementet, med tanke på å overholde gjeldende smittevernregler.

Hør mer om messen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no