SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringsliv«Alle» ferierte hjemme i Norge – Bobilsalget gikk ned

«Alle» ferierte hjemme i Norge – Bobilsalget gikk ned

Du trodde kanskje at bobilsalget gikk til himmels i 2020 fordi alle måtte feriere i Norge? Virkeligheten er en annen, og det ble faktisk solgt færre bobiler her til lands i 2020 enn i 2019. 

– Ifølge Norges Caravanbransjeforbund gikk det totale bobilsalget gikk ned med ca. 7 % i 2020 i forhold til 2019. Det skyldes i hovedsak at vi kom sent i gang, og måtte stenge ned i den travleste perioden, sier daglig leder Morten Nilssen på Kroken Caravan (tidl. Haugaland Caravan) på Frakkagjerd.

Kroken Caravan gikk imidlertid mot strømmen. Mens bransjen som helhet gikk ned rundt 7 %, kunne forhandleren på Frakkagjerd skilte med en økning i salget på rundt 10 % i 2020.

For bobilbransjen som helhet er det 2021, som blir nok et år med Norgesferie, som skal få pilene til å peke oppover. Men det er kamp mellom forhandlerne om å få tak i biler å selge.

– Vi har kjøpt inn alt vi kan, og har også bestilt både 2022- og 2023-modeller allerede, sier Nilssen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no