SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkVil slå ring om Revmatismesykehuset

Vil slå ring om Revmatismesykehuset

Helse Vest foreslår å flytte revmatisk kirurgi til Haukeland og Bergen. Haugesunds ordfører Arne Christian Mohn reagerer, og mener det vil rasere Haugesund Sanitetforenings Revmatismesykehus (HSR) i Haugesund.

I Stavanger skal det bygges opp en helt ny avdeling, og Mohn frykter for både fagmiljø og ansatte på HSR.

– Dette er for meg helt ulogisk. Haugesund er best på dette feltet, men nå risikerer vi å miste to tredjedeler av pasientgrunnlaget, og da sier det seg selv at en ikke trenger like mange leger og sykepleiere. Nå må vi løfte dette politisk, og prøve å overbevise Helse Vest om at dette ikke er en god ide. Politikere og innbyggere i Haugesund må slå ring om HSR. Vi må kjempe for sykehuset vårt, ellers forsvinner det, sier en mildt sagt oppgitt Mohn.

Høringsfristen på Helse Vests forslag er satt til 1. juli. Så skal saken trolig opp i Helse Vest-styret.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no