SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkSier ikke alltid hva hun mener

Sier ikke alltid hva hun mener

Ungdomskandidat for Venstre i Haugesund, Monica Tindeland, innrømmer at forsøkene på sensur av temaet legalisering av hasj, har påvirket hva hun har sagt og gjort på skoledebattene.  – Jeg vet selv at jeg ikke har sagt alt jeg mener om legalisering for ikke å bli avbrutt, sier hun. Materiell med teksten «Legalize it» har Unge Venstre kun delt ut på Skeisvang, Kopervik og Karmsund, skoler der ungdomspartiet har stilt med flere personer tilstede. Varaordfører og leder i Haugesund Venstre, May Britt Vihovde deler ikke ungdomspartiets syn på hasj, men er opprørt over fylkesskoledirektørens forsøk på sensur. – På toppen av alt kommer det inn i skolevalg som er en del av opplegget for å lære de unge om demokrati. Da går det ikke an å politiske standpunkt bare fordi en ikke liker innholdet, sier Vihovde. Tindeland sier at de ønsker hasjutsalg etter mønster fra Vinmonopolet. – Da bli det salg i kontrollerte former med 18 års grense og avgifter til staten, sier 22-åringen som studerer økonomi og administrasjon på HVL i Haugesund.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no