SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkValg 2019: Tor Kristian Gaard har funnet ny jobb til Jarle Nilsen

Valg 2019: Tor Kristian Gaard har funnet ny jobb til Jarle Nilsen

Tor Kristian Gaard (H) vil bli ordfører og få på plass en legevikar, mens Jarle Nilsen (Ap) har sluttet i sin sivile jobb uten noen plan B. Gaard mener å ha en løsning.

– Nå søker jo Karmøy kommune ny kommunikasjonsdirektør. Så god som Jarle Nilsen er til å bortforklare ting når det røyner på, må jo han være perfekt å ha med seg i en sånn stilling hvis jeg får ordførerjobben som han har nå, sier Gaard.

Nilsens kontring kommer kjapt.

– Det tar jeg som et kompliment, og hvis Tor Kristian blir ordfører så blir det jo også mye som må bortforklares.

Fra spøk til alvor er de to politiske motstanderne enige i noe, og uenige i mye. I innslaget over kan du høre dem debattere både nye barneskoler på Åkra, Vea og Kolnes, nytt kulturhus, omkjøringsveien mellom Åkra og Vea, det spesielle politiske klimaet i Karmøy, og ikke minst eldreomsorg og rivingen av sykehjemsbygget i Skudeneshavn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no