SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Svært skuffet over Senterpartiet

– Svært skuffet over Senterpartiet

Arbeiderpartiets Linn Therese Erve er mildt sagt misfornøyd med Senterpartiet. Hun lå an til å bli ny ordfører i Sveio. Istedet er det Sps Monica Valen som får ordførerkjedet. Høyres Lars Einar Hollund blir varaordfører.

Sp, Høyre, KrF og MDG i Sveio inngikk torsdag en avtale om politisk samarbeid for valgperioden 2019–2023. Dermed har de skjøvet ut Sveios desidert største parti Ap, og kuppet ordførerkjedet fra Erve.

– Jeg er veldig skuffet. Mest fordi de ikke har respekt for det velgerne i Sveio har valgt. Jeg tror Sveio vil bli overrasket nå. Personen som blir ordfører er en person som har vært nærmest usynlig i valgkampen, sier Erve, som er soleklart mest skuffet over Senterpartiet i den nye maktkoalisjonen.

– Det er de som har forhandlet på begge sider, og jeg mener de har vært utydelige i sin tilbakemelding.

Sveios nye ordfører, Senterpartiets Monica Valen, var ikke tilgjengelig for kommentar fredag formiddag.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no