SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkStemplet som Haugesund Høyres egen «wonderboy»

Stemplet som Haugesund Høyres egen «wonderboy»

24 år gamle Harald Larssen Lønnings lave (politiske) alder blir brukt både for og imot ham. Nå topper han Haugesund Høyres liste til høstens kommunevalg, etter at tannlege Gunnar Amundsen trakk seg i forrige uke.

– Vi tjuvstarter nok valgkampen etter påske, så er det bånn gass etter sommerferien, sier Lønning.

Han var aldri i tvil om at han skulle si ja til å bli partiets ordførerkandidat. Likevel innrømmer han at han kjente på skuffelsen da partiet gikk for tannlege Amundsen fremfor sin egen gruppeleder på valgmøtet i juni i fjor, med 50 mot 49 stemmer.

– Jo, jeg kjente på det i starten. Og det er helt fair. Man er skuffet og tenker at nå kan dere ha det så godt. Men så fikk jeg det på avstand og bestemte meg for å fortsette i Haugesund Høyre og i politikken. Det får jeg gjerne litt igjen for nå. Så er det jo noe jeg har lyst til dette. Jeg hadde lyst i juni, og det har ikke endret seg, sier Lønning.

Nå må 24-åringen leve med stempelet “Haugesund Høyres Wonderboy”, som Haugesunds Avis kalte ham da nyheten sprakk i forrige uke.

– Det har jeg fått mange kommentarer på og det virker som det har satt seg. Det skal jeg takle, det er ikke det verste.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no