SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkStadionsaken: – Det handler om sportslig nivå og likestilling, ikke kommunegrenser

Stadionsaken: – Det handler om sportslig nivå og likestilling, ikke kommunegrenser

Hør både Venstre-Vihovde, Vard-Øvstedal og Avaldsnes-Nygaard om stadionsaken i dette innslaget.

Venstres May Britt Vihovde blåser i kommunegrensa, og mener Avaldsnes har bedre kort enn Vard på hånda i stadionsaken. Hun står for det hun har sagt; At det er diskriminering av kvinnefotballen å ikke la Avaldsnes få innpass.

– For meg handler det om at Avaldsnes spiller i en høyere serie enn Vard, og at de er kvinner. Avaldsnes er vårt kvinnelag, og det handler om at unge jenter også ønsker å få spille på Haugesund Stadion. Jeg ser på dette som en regionalsak, sier Vihovde.

Hun er den politikeren som har gått hardest ut før onsdagens møte i formannskapet. Der håper hun å få minst fem til av de resterende ti medlemmene (utenom seg selv), til å stemme for politisk behandling av saken.

Vards styreleder Kjartan Øvstedal er en av flere som ser kommunegrensa Vihovde ikke ser i denne saken. På spørsmål om Vard bare må ta konsekvensen av nedrykket og overlate Haugesund Stadion til topplagene, svarer han følgende:

– Jo, men da burde dette vært et interkommunalt anlegg som Karmøy kommune er med å støtte opp om. Jeg savner at Karmøy kommune kommer på banen i denne saken. Vi håper rådmannens innstilling går gjennom og gjør den ikke det så skal vi prøve å påvirke i alle våre kanaler før saken kommer til politisk behandling, sier Øvstedal.

Han er svært skeptisk til om det er gjennomførbart at alle tre lagene spiller på Haugesund Stadion i 2019.

Daglig leder Stian Staveland Nygaard i Avaldsnes Toppfotball har tro på at de vil vinne fram, og blir svært skuffet dersom Avaldsnes ikke får spille sine toppseriekamper på Haugesund Stadion i 2019.

– Jeg mener det blir litt snevert hvis en skal tenke kommunegrenser fremfor utvikling av regionen, så ja, vi blir ganske skuffet hvis vi ikke får lov til å tilby produktet vårt, sier Staveland Nygaard.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no