SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Politisk selvmord for enkelte representanter

– Politisk selvmord for enkelte representanter

Fjord Motorparks styreleder Andre Kidess gir ikke opp håpet om et flertall for ekspropriasjon av arealer til motorparken i kommunestyremøtet på mandag. Men sånn det ser ut nå vil et splittet Frp sørge for et nei-flertall.

– Det er veldig spennende å følge med. Den vinglingen vi ser nå mangler sidestykke i kommunens demokratiske historie, og vi føler oss nærmest holdt for narr. Det er politisk selvmord for enkelte av representantene, sier Kidess. Han viser til splittelsen i Frp, og ber politikerne ta ansvar.

Kidess og Fjord Motorparks støttespillere må imidlertid ta høyde for at det kan ende med et «nei» til ekspropriasjon. Hva planen er hvis så skjer, kan han ikke si noe om enda.

– Det eneste vi kan gjøre er å krysse alle fingre og håpe på det beste.

 

Fjord Motorpark mobiliserer nå kraftig blant sine støttespillere, og vil stille mannsterke opp på kommunestyremøtet på mandag.

– Vi har rundt 5000 medlemmer etterhvert og vi har invitert alle til å møte opp med det de har av sykler og biler, og møte opp på mandag, sier Kidess.

 

PS: Trygve Hagland har skriftlig meldt seg ut av Karmøy Frp som følge av den interne splittelsen i ekspropriasjonssaken. Han ønsker å stå fritt når saken skal avgjøres. Utmeldelsen ble kjent etter gruppemøtet i Karmøy Frp tirsdag. Susan Borg sier til Haugesunds Avis at Fjord Motorpark-saken ikke ble diskutert på dette møtet. – Den er ferdigbehandlet, og det er uenighet i gruppen, sier Borg, som ikke vil si noe mer om saken før mandagens kommunestyremøte.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no