SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkNå fungerer han som Høyreleder

Nå fungerer han som Høyreleder

23 år gamle Harald Larssen Lønning er nå inne i sitt treukers vikariat for Jarle Utne-Reitan som leder for Haugesund Høyre. Fra 1. juli er det hans fulltidsjobb. Da blir han også kommunalråd i Haugesund og politiker på heltid.

– Jeg gleder meg. Det blir kjempespennende, og det er veldig greit å få en forsmak i disse ukene der jeg overtar møter og taler som har vært Jarle sine, sier Lønning.

Han studerer industriell design på NTNU i Trondheim. Det legger han på is inntil videre fra 1. juli.

– Jeg fullfører nå mitt tredje år, og har to igjen. Skolen har sagt at dette er en mulighet jeg får en gang i livet og at den må jeg ta. De legger til rette og gir meg tid, også vet jeg at studiene venter når jeg har tid og kapasitet.

Mandag ledet Lønning Høyres forberedelser til onsdagens formannskapsmøte, der den dårlige forfatningen på skolebyggene ved Breidablik Læringssenter skal diskuteres. Rådmannen foreslår en kostbar rehabilitering i kommunal regi. Lønning antyder at Høyre ønsker å utsette vedtaket og heller innhente mer informasjon om hvilke muligheter som ligger der.

– Vi har to bygg der som lekker som ei sil, og det vokser nærmest medikamenter på veggene. Det er ikke bra for noen. Vi tenker at elevene kanskje bør flyttes ut fra byggene, mens vi innhenter mer informasjon før vi bestemmer oss for hva som bør gjøres, sier Lønning.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no