SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkMedlemsflukt i Karmøy Frp: – Ikke noe tap for partiet i det hele tatt

Medlemsflukt i Karmøy Frp: – Ikke noe tap for partiet i det hele tatt

Gruppeleder Einar Endresen i Karmøy Frp tar det svært lite tungt at 15 personer denne uken meldte seg ut av partiet.

– I et så stort lokallag som Karmøy Frp er det ikke dramatisk i det hele tatt at de melder seg ut, sier Endresen.

Han utelukker ikke at det nå vil rekrutteres nye medlemmer til partiet, og har ingen planer om å prøve å få inn igjen Susan Borg, Helge Torheim, Nina Ve Sæbø eller noen av de andre som har meldt seg ut.

– Nei, det toget er gått. Vi er rivende uenige om ideologi, og da er det greit at de som ikke føler seg hjemme i partiet melder seg ut. Jeg hører også at de tre nevnte nå går med planer om å stille en egen bygdeliste. Det syns jeg er en god ide, og mye bedre enn å gå rundt å innbille seg selv og andre at Karmøy Frp er en bygdeliste.

Frp er ikke lenger representert i formannskapet i Karmøy, og har gått fra 9 til 3 representanter i kommunestyret siden forrige valg.

– Det er klart det blir utfordrende, men det er bedre å være tre representanter som drar i samme retning enn seks representanter som bruker all energi på å motarbeide de andre, sier Endresen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no