SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– KrF spilte ikke høyt. Det var det Erna Solberg som gjorde

– KrF spilte ikke høyt. Det var det Erna Solberg som gjorde

Selv om de ville støtte mistillitsforslaget mot justisminister Sylvi Listhaug var det ikke et ønske fra KrFs side at statsminister Erna Solberg skulle stille kabinettsspørsmål og regjeringen gå av. Det mener Geir Toskedal fra Karmøy, tidligere stortingsrepresentant for KrF, nå første vara.

Spilte ikke partileder Knut Arild Hareide og landsstyret litt høyt i går da?

– KrF har ikke spilt høyt. Erna Solberg spilte høyt. Vi plasserte bare ansvaret der det hørte hjemme; Hos statsministeren. Hun risikerte å måtte gå av dersom hun ikke gjorde noe. Det at Listhaug nå trakk seg var nok den beste løsningen, sier Toskedal.

Listhaug har i dag uttalt til pressen at KrF er et parti helt uten ryggrad, og at hun er spent på hvilken side de velger.

– Jeg forstår at Sylvi Listhaug har både en forklaring og en reaksjon, men jeg har jobbet med henne i fire år og ryggraden er vel så som så hos noen og envher. Vi bidro i hvert fall til å holde henne i posisjon. Om KrF skal gå inn i regjering har ikke vært et tema i denne runden. Jeg personlig ser helst at KrF nå sonderer litt og ser om det kan være en mulighet, sier Toskedal.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no