SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkKarmøy Krf med åpent møte med partileder Kjell Ingolf Ropstad i kveld

Karmøy Krf med åpent møte med partileder Kjell Ingolf Ropstad i kveld

Troens plass i samfunnet er tema når Karmøy Krf inviterer til åpent møte på Fredtun i Skudenshavn i kveld med partileder Kjell Ingolf Ropstad og ordførerkandidat Alf Magne Grindhaug. 

Ropstad ankom Karmøy i dag etter det han beskriver som en krevende tid med forhandlinger i bompengesaken.

-Det er klart det har vært veldig krevende. Det har vært en viktig sak for fire partier og en har ikke klart å bli enige. Det er jo litt slitsomt som politiker i en valgkamp der du egentlig vil ut og treffe folk og fortelle dem hvorfor de skal stemme Krf, så må du hele tiden sitte på et forhandlingsrom og prøve å finne en løsning. Samtidig er jeg derfor veldig glad og lettet for at vi er ferdige og ikke minst at resultatet ble godt, slik som jeg ser det, sier Ropstad.

Det er to uker til kommunestyre- og fylkestingsvalget 9. september. Karmøy Krf har som ambisjon å fortsette som posisjonsparti.

-Karmøy Krf har vært i posisjon siden kommunen ble etablert på 60-tallet. Ambisjonen er helt klart å fortsette som et posisjonsparti og å ha hånden på rattet også de fire neste årene, sier ordførerkandidat Alf Magne Grindhaug.

På spørsmål om hva han tror kan være hans største utfordringer dersom han skulle bli valgt til ordfører i Karmøy kommune, trekker han frem samarbeidet Haugaland brann og redning IKS.

-Det er noen ting som har gått skeis denne perioden her. For eksempel IKS-samarbeidet på brann.  Jeg tror jeg er en god mann til å få folk til å komme sammen, snakke sammen og finne løsninger i fellesskap. Det anser jeg som den største egenskap. Konkret, kanskje at vi får landet Haugesund inn i brann-samarbeidet vårt igjen, sier han.

Barne- og familieministeren var tilstede på åpningen av Kristen videregående skole Haugalandet i dag, og har besøkt Avaldsnes kirke for å se på renoveringen. Etter turen innom Radio 102 skulle de blant annet besøke Vea Sykehjem og Blå Kors før det åpne møtet i kveld. «Troens plass i samfunnet» er tema under møtet, som starter klokken 18:30.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no