SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkKan Beyoncé avgjøre stortingsvalget?

Kan Beyoncé avgjøre stortingsvalget?

Nettavisa framtida.no har valgt en litt annen tilnærming til høstens stortingsvalg enn de fleste andre medier. Avisa kaller seg for et debatt- og nyhetssted for unge, og har rett og slett spurt stortingskandidatene om sitt forhold til Beyoncé.

– Vi fikk ideen fra Irland. Dette er først og fremst en måte å få vist frem stortingskandidatene til de unge på. Det er mange som ikke vet hvem de er, og på denne måten får de et lite innblikk i personligheten deres, sier Martin Årseth som er journalisten bak artikkelen.

Han kan bekrefte at metoden fungerer. Artikkelen har skapt stor trafikk for framtida.no.

– Det kanskje mest spesielle er at gjennomsnittlig lesetid på denne er seks minutter. Det er det ingen andre som klarer, og det viser at folk faktisk leser hele artikkelen, sier Årseth.

Selv er han ikke veldig begeistret for Beyoncé.

– Nei jeg liker Rihanna bedre!

Så hvorfor spurte du ikke heller om henne?

– Hehe! Godt spørsmål.

 

Stortingsrepresentantene ble spurt om;

  1. Liker du Beyoncé?
  2. Om ja, hva er din favorittlåt av Beyoncé?
  3. Om nei, hvorfor liker du ikke Beyoncé?

 

Under kan du lese hva de to lokale stortingskandidatene i undersøkelsen svarte på spørsmålene, sakset fra artikkelen fra framsida.no:

 

Det kanskje mest omfattande svaret kjem frå Sveinung Stensland. Han er Høgre-representant frå Rogaland, og sit i Helse- og omsorgskomiteen:

«Jeg har alltid lurt på når min omfattende musikkunnskap skulle komme til nytte. Jeg konstaterer at den ikke er til særlig nytte nå heller. For hun Beyonce har ikke særlig peiling på utover følgende:

1) Ja, men bare litt. Hun har en god stemme, mer tvilende til musikken.
2) Det må bli Irreplaceable, finnes noen slike der jeg vanker.
3) jeg liker henne ikke når hun skråler for mye»

 

Ein av dei største Beyoncé-tilhengjarane på Stortinget, er Hege Haukeland Liadal, som er kulturpolitisk talskvinne for Arbeidarpartiet. Ho er frå Rogaland.

«Jeg digger Beyonce! «All night» fra den siste skiva er nydelig. Mange favoritter men Irreplaceable som også har norske stargate-gener. PS: Er også stor fan av søsteren Solange! God sommer. Jeg er på vei til Spania med Beyonce på ørene!»

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no