SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkI dag slår han klubba for skoleelevene

I dag slår han klubba for skoleelevene

To elever fra hver barne- og ungdomsskole i Karmøy kommune gikk tirsdag formiddag i gang med årets Barnas Kommunestyre. Målet er å fordele 100 000 bevilgede kroner på forskjellige ønsker fra skolene.

Pedagogisk leder Elisabeth Aarekol Johannessen i oppvekst- og kulturetaten innrømmer at denne summen kanskje bør økes.

– Det er klart at mange her søker om veldig mye penger av denne potten. De får en brøkdel, og det er vel noe læring i det. Men vi er litt der at vi tenker at summen kanskje bør økes litt framover. Det er ikke mye man får for 100 000 kroner når det kommer til stykket, sier Johannessen.

Årets tema er “Hva gjør vi med søppelet vårt?» Elevene har forberedt seg på forhånd for best mulig å kunne argumentere for sitt syn på saken. De har i forkant fått tips om å ta utgangspunkt i saken om hvalen som ble funnet med over 30 plastposer i magen.

Møteleder i Barnas Kommunestyret er forøvrig ordfører Jarle Nilsen.

– Barna er nesten litt «starstruck» over at selveste ordføreren er møteleder. Det er en oppmerksomhet som Jarle trives veldig godt i tror jeg, ler Johannessen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no