SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Hver stemme teller for Toskedal

– Hver stemme teller for Toskedal

Arbeiderpartiets oppslutning i Rogaland har stupt siden mars. I en fersk Rogaland-måling InFact har gjort for Stavanger Aftenblad og Haugesunds Avis, er Høyre (24,2 prosent) mer populær enn Ap (23,2 prosent).

I tilsvarende målinger i mars og i juni var styrkeforholdet et helt annet. Da hadde Ap en oppslutning på rundt 30 prosent i Rogaland, mens Høyre så vidt var over 20 prosent. Mars-målingen viste at Ap lå an til hele fem mandater fra Rogaland, og Høyre tre. Denne ferske målingen viser at Høyre ligger an til fire mandater og Ap tre.

 

Ansvarlig redaktør Einar Tho i Haugesunds Avis gir deg i innslaget over et innblikk i flere ting en kan lese ut av målingen.

Både Aps Hege Haukeland Liadal og Høyres Sveinung Stensland er inne på Stortinget på målingen. Som han selv spådde på 102 i går, blir det et rotterace igjen for KrFs Geir Toskedal fra Karmøy. Frps Terje Halleland fra Vindagjord er inne på tinget på denne målingen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no