SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkHøyres ordførerkandidat: – Hadde aldri sett den komme

Høyres ordførerkandidat: – Hadde aldri sett den komme

Tannlege Gunnar Amundsen gikk og syslet med sitt da telefonen kom med spørsmål om han kunne tenke seg å stille som ordførerkandidat for Haugesund Høyre. Det trodde han først ikke var på ekte.

– Men jeg skjønte fort at det ikke var tull, og siden jeg bestemte meg for at dette var noe jeg faktisk hadde veldig lyst til, har jeg ikke sett meg tilbake, sier Amundsen.

Det ble et jevnt valg på partiets nominasjonsmøte torsdag kveld, men benkeforslaget på gruppeleder Harald Larssen Lønning førte ikke fram. Amundsen ble valgt med 50 mot 49 stemmer.

– Det var et spennende nominasjonsmøte, men et ryddig og verdig et. Det har aldri vært noe personlig mellom meg og Harald, vi var bare to kandidater som begge hadde veldig lyst.

Amundsen sier hans kanskje viktigste fortrinn som Høyres ordførerkandidat er hans glødende engasjement for Haugesund som by og region. Enkelte har stilt spørsmål ved hans mangel på partipolitisk erfaring, men Amundsen kontrer med at han har opparbeidet seg mye relevant kunnskap blant annet gjennom sitt virke i Den Norske Tannlegeforening. Han har også erfaring som gründer i næringslivet og fra organisasjonslivet.

– Jeg syns det er en styrke i det norske demokratiet at sånne som meg kan få denne muligheten, sier Amundsen.

Harald Larssen Lønning gikk tidlig ut og ytret skuffelse da nominasjonskomiteen innstilte Amundsen på topp, og benkeforslaget som kom var ikke uventet. Lønning sier til Radio 102 at det var nært, men at han ønsker å gratulere Amundsen.

– Det er en topp kandidat som er valgt, sier Lønning.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no