SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Håper vi kan velge den beste av de beste

– Håper vi kan velge den beste av de beste

Høstjakta er snart i gang, men karmøyordfører Jarle Nilsen lader ikke børsa for hjort og rådyr. Karmøy kommune mister etter alt å dømme rådmann Sigurd Eikje til Tysvær, og må finne en erstatter.

– Jeg ble overrasket da Eikje ringte meg for å fortelle at han hadde søkt, og blitt innstilt til, rådmannjobben i Tysvær. Vi skulle gjerne sett at han ble værende her, men det er bare å gratulere både Eikje og Tysvær. Slik er det i arbeidslivet, sier Nilsen.

Nå avventer han endelig bekreftelse, men alt ligger an til at Eikje tiltrer stillingen i Tysvær fra 1. april 2018.

– Dermed blir det en utlysning av stillingen hos oss. Den prosessen skal vi bruke nødvendig tid på. Jeg håper det viser seg at Karmøy kommune fremdeles er en attraktiv arbeidsgiver og at vi får muligheten til å velge den beste av de beste i søkerbunken, sier ordføreren.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no