SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkBlandet inntrykk av statsbudsjettet

Blandet inntrykk av statsbudsjettet

Haugesund-ordfører Arne-Christian Mohn har et blandet inntrykk etter å ha fått sett kort over hva statsbudsjettet betyr for Rogaland. Støtten til motkonjunkturtiltak på grunn av arbeidsledigheten er noe av det positive han trekker frem.

-Selv om vi trenger mer er det i hvert fall bra at vi får 20 millioner kroner. For det hjelper, det er det ikke tvil om, sier Mohn.

Han oppfatter at de nå blir hørt litt mer i hovedstaden om situasjonen på Vestlandet

-Men det er klart at de tunge tiltakene for næringslivet vårt med motkonjunkturtiltak for den oljebaserte næringen, den er der jo ikke. Den vil vi fortsatt etterlyse, selvfølgelig. Vi hadde en gledelig dag med Aibel som fikk kontrakt, men det er ikke bare Aibel her og det er jo mange som sliter fortsatt med de seks prosent arbeidsledighet vi har.

Foto: Jan Kåre Ness/Haugesunds Avis

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no