SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt-Ikke ta imot drikke fra folk du ikke stoler på

-Ikke ta imot drikke fra folk du ikke stoler på

Russetiden er godt i gang og neste helgen samles rundt 15 000 russ fra hele landet på det årlige Landstreffet (LS) i Kongeparken. Vi tok en prat med tre av russepresidentene i Haugesund; Magne Hauge Sund (Vardafjell), Henrik Lier (Skeisvang) og Simon Simonsen (HTG).

Den siste tiden har vært preget av debatt om ruskulturen, og på et russetreff i Halden ble fem russ innlagt på sykehus, etter å ha fått i seg et ukjent stoff. Dette har ført til at flere er bekymret.

Les leserinnlegget fra bekymret russemamma 

Henrik fra Skeisvang sier at de har nulltoleranse for bruk av rus i russestyret. Han oppfordrer folk til å ikke ta imot drikke som kommer fra folk en ikke kjenner eller stoler på. Det kan Magnus fra Vardafjell si seg enig i. -Bruk heller noen få hundrelapper på ekstra drikke selv enn å ta imot noe. De oppfordrer og om at en aldri bør gå alene.

Roser russen

Skeisvang-presidenten roser årets russekull etter å ha fått flere positive tilbakemeldinger fra både politi og kommune. Vi gjør alt vi kan for å ha det gøy, og vi skal få lov å ha det gøy, det er politi og kommune enig i, men vi må bare kunne oppføre oss litt, sier Henrik.
Tilslutt i innslaget hører du en meget uhøytidelig president-quiz.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no