SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidVil ha enda løsere reptilregler

Vil ha enda løsere reptilregler

Reglene for reptilhold, og omsetning av reptiler, i Norge er fremdeles for strenge. Det mener Kjetil Utvik som driver butikken reptinett.no. Siden august i fjor har det vært tillatt med reptiler som kjæledyr i Norge. Utvalget er riktignok begrenset; Tre arter av skilpadde, sju øgle-arter og ni slange-arter er lovlige å ha hjemme.

– Jeg mener det er for strengt fremdeles, og hadde heller sett at de hadde satt opp en «negativliste» istedet for en «positivliste.» Altså en liste over hvilke arter en ikke kunne ha. Da kunne man hatt forbud mot de største og farligste, og ikke minst de giftige, sier Utvik.

Han ble i 2013 bøtelagt med 8000 kroner for reptilhold da dette fortsatt var ulovlig. Nå driver han en legitim nettbutikk, men kan foreløpig ikke leve av det.

– Langt ifra. Men det hadde jo vært kjekt på sikt å kunne leve av dette, sier Utvik, som har solgt til alt fra pensjonister til barneskoleelever.

 

Utvik hadde med seg både øgler og slanger på besøk hos en litt skeptisk 102-gjeng tirsdag morgen:

Kjetil Utvik driver butikken Reptinett, og hadde med seg litt diverse på besøk til oss i dag! Her viser han fram en søt liten kongepyton! (Alle overlevde)

Posted by Radio 102 on 6. februar 2018

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no