SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidRekordmange påmeldt til «Gi gass»

Rekordmange påmeldt til «Gi gass»

Over 300 har meldt seg på gratisarrangementet Gi gass på Haugesund aerobic- og treningssenter lørdag. Arrangementet er i samarbeid med Gassco og arrangeres for sjette året.

-Grunnen til at vi startet med det var fordi Gassco tok kontakt med oss og hadde lyst til å lage et innendørsarrangement for alle. Han som tok kontakt har vært medlem hos oss i mange år, og han tenkte at det var den rette plassen å gjøre noe sånn. Det var vi veldig glade for og tente på idéen med én gang, sier daglig leder Cathrine Skogland.

Aldersspennet på de påmeldte er fra rundt 15 til 81 år. I tillegg til folk fra Haugalandet kommer det også litt folk fra Stavanger og Stord. 

-Og det er mange som bruker dette til å få venner, som da er studenter i andre byer, kommer hjem og bruker dette som samlingspunkt, koser seg på «Gi gass» og har det sikkert veldig kjekt på kvelden etterpå, sier markedskoordinator og instruktør Rune Hummelsund.

Deltakerne skal gjennomføre åtte ulike øvelser på to minutter i eget tempo. Det er ikke om å gjøre å være best, men alle er med i loddtrekning til slutt. Arrangementet er gratis og for alle.

Hør mer om arrangementet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no