SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidPopulære vinterferie-tilbud i Tysvær

Populære vinterferie-tilbud i Tysvær

Tysvær frivilligsentral og Tysvær bibliotek har gått sammen for å tilby barn og unge aktiviteter i vinterferien. De melder om god respons.

De har ofte arrangert ting hver for seg tidligere. Nå har de slått seg sammen for å kunne tilby et lavterskeltilbud, der alle som vil kan delta. Målgruppen er fra 3. klasse til 18 år.

-Vi har ofte gjort ting hver for oss, da blir det ikke så omfattende. Vi fant ut av vi skulle slå oss sammen. Da har vi en fin plass å være på Tysvær bibliotek, deler kontakter, og det blir mer midler å slå sammen på et arrangement, sier Live Marie Lundemo i Tysvær frivilligsentral.

Tilbudet er gratis og startet i dag med fotokurs og vinylverksted. Til og med torsdag byr de på det kreativt verksted, fuglekasseverksted, sminkekurs og akrobatikk- og sirkuskurs. Hør mer om vinterferieaktivitetene over. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no