SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & Fritid«Påskens villeste skirenn» har blitt tradisjon på Espevær

«Påskens villeste skirenn» har blitt tradisjon på Espevær

Påskeskirennet på Espevær arrangeres for fjerde gang på langfredag, asfaltløpet som har i statuttene at det blir avlyst dersom det er snø.

-Når vi startet dette så vi ikke for oss at det kunne bli så veldig mye overhode. Men det har jo tatt helt av. Vi traff spikeren på hodet, for å si det sånn. Jeg tror nok dette rennet kommer til å fortsette i lang, lang tid fremover. Det tror og håper jeg, sier styremedlem og påskekirenn-speaker Vidar Løken.

Arrangørene rigger til på kaien i 13-tiden fredag. Barnerennet starter klokken 14:30.  Voksenrennet starter etter premieutdelingen til barna. Det er ingen forhåndspåmelding.

-I smøreboden på kaien har vi noen skipar til utlån. Vi har eget smøreteam, som smører med Brelett og lønnesirup, forteller han.

Afterski hører med til tradisjonen for de voksne. Nytt av året er afterski for barn. Det hører du mer om over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no