SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidØnsker lokal utstilling på Avaldsnes

Ønsker lokal utstilling på Avaldsnes

Metallsøkerklubben Beep & Dig ønsker at folk skal få se bronsearmbåndet fra vikingtiden, som de fant på et jorde i Tysvær på søndag. Armbåndet leveres til Fylkeskommunen og Arkeologisk Museum i Stavanger. Der kan det bli stilt ut, eller lagt i et magasin for forskning.

– Det vi kunne tenkt oss var at Nordvegen Historiesenter på Avaldsnes fikk mulighet til å stille ut gamle ting som funnet her på Haugalandet. Det er en kjent sak at 90% av det som kommer til Arkeologisk Museum ikke blir stilt ut, av forskjellige grunner, sier leder Kai Abrahamsen i Beep & Dig.

Ifølge Abrahamsen så er det dialog om dette, men det er «ikke bare bare» å få det til.

Han syns forøvrig det er stas at armbåndet fra vikingtiden ble funnet i Tysvær.

– Det er jo Karmøy som blir markedsført som vikingområdet her på Haugalandet, så det er kjekt å registrere at det har vært aktivitet også andre steder.

Hør Abrahamsen fortelle om det sjeldne funnet i innslaget over.

 

(Foto: Kai Abrahamsen, Beep & Dig – Haugalandet Metallsøkerklubb)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no