SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidNå åpner skisentrene igjen

Nå åpner skisentrene igjen

De forholder seg til gjeldende restriksjoner, men kan endelig starte opp skiheisene igjen. I Røldal Skisenter har daglig leder Oddvar Bratteteig fått klarsignal fra Ullensvang kommune. I Sauda håper daglig leder Lars Reidar Fosstveit på det samme, selv om han tirsdag formiddag ikke hadde fått svar på søknaden han har sendt til kommunelegen.

I Sauda begynner snøen å smelte, men det holder i hvert fall til kommende helg, og kanskje enda lenger. I Røldal ser en for seg å kunne forlenge sesongen til over mai måned.

Hør mer om hvilke restriksjoner som gjelder i innslaget over.

Både Bratteteig og Fosstveit presiserer at folk selv må avgjøre hva som er nødvendige fritidsreiser og ikke.

Også Hovden skisenter, som ligger i Bykle kommune, får nå kjøre i gang skiheisene igjen. Haukelifjell Skisenter i Vinje kommune har ikke fått tillatelse til å åpne skisenteret kommende helg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no