SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidLokale menigheter samarbeider om «24 hours festival» for fjerde gang

Lokale menigheter samarbeider om «24 hours festival» for fjerde gang

Det er Haugesund misjonskirke, Skåre menighet, Vår Frelsers menighet og Tabernaklet i Haugesund som inviterer til festivalen for barn og unge 8. februar.

-Vi har jo unger som går på tvers av menighetene. Vi synes det var veldig kjekt å kunne samarbeide om et sånt fin, kristent arbeid og at vi kan stå sammen om å ha et sånt arrangement, forteller festivalsjef Bjørg Lund i Skåre menighet.

Konseptet eies og drives av stiftelsen Skjærgårdsgospel og arrangeres for fjerde gang av de lokale menighetene. De første årene ble det arrangert i Djervhallen, før arrangementet ble flyttet til Steinsvik arena på grunn av pågangen og behov for større plass. 218 barn og unge deltok i fjor, i tillegg var det rundt 50 ungdomsledere og flere voksne.

Lund hadde med seg 12 år gamle Mari Aasebø Valen og 11 år gamle Eline Vågen i dag. De har begge deltatt på arrangementet tidligere. Hør innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no