SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidLatterfylt «bobilferie fra helvete»

Latterfylt «bobilferie fra helvete»

Har du trøblet med dass eller gass i bobilen i år og tenkt; «stakkars meg»?

Vel, da bør du høre hvordan det gikk da Elisabeth Lie Nilsen og Ida Skogland skulle på jentetur.

De måtte nemlig ringe NAF Veihjelp 5-6 ganger, be om vennetjenester her og der og få hjelp av et helt Fjord1-vaktlag til å dytte bobilen av ferja (første dagen). Til slutt måtte de få plastret bobilen sammen med gaffa-teip, for i det hele tatt å komme seg hjem til Haugesund igjen.

Når en i tillegg blir angrepet av det de kaller for «et litt vel aggressivt autovern» i Kragerø, og uten forvarsel får skrapt opp hele siden på bilen og kilt fast lokket til gasstanken, da kan en vel trygt kalle det for «bobilturen fra helvete»?

Men Nilsen og Skogland har likevel nesten bare latterkuler bak seg i bobilen i sommer. Hør hele historien i innslaget over.

Nedenfor kan du se noen av Elisabeth Lie Nilsens private bilder fra turen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no