SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidKulturverksted for barna lørdager på Gamle slaktehuset

Kulturverksted for barna lørdager på Gamle slaktehuset

Gamle slaktehuset hadde reggaeverksted i januar. Da var det rundt 60 som var med. Det var en del av deres nye konsept «Barnas kulturverksted», som de skal ha flere lørdager fremover.

-Det var familier med tre geerasjoner som kom inn dørene, to besteforeldre, foreldre og to barn. Det var så gøy, de hadde det så kjekt. Det er litt av det som er konseptet, at en skal gjøre ting sammen og at det kan være gøy for flere generasjoner, sier Gro Verpe.

De by på ulike aktiviteter én til to ganger i måneden fremover. Maskeverksted er neste aktivitet ut. Det arrangeres på lørdag, 16. februar. Da finner de frem masker, pynt og fargestifter til de små og store som tar turen.

Senere i år blir det blant annet snekring av fuglekasser, to-språklig fortellerstund på norsk og arabisk og maling på blant annet tøynett. Hør mer om aktivitetene  i intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no