SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidKom deg ut-dagen dobbelt opp

Kom deg ut-dagen dobbelt opp

Haugesund turistforening inviterer til Kom deg ut-dagen på søndag. I år blir det jubileumsfeiring, da Den norske turistforening er 150 år i år.

-Ja, det blir en stor feiring. Det blir enda større enn den vanlig Kom deg ut-dagen. Vi pleier å ha i Djupadalen eller på Olalia. I år skal vi være begge steder, sier Lauren McPherson Simonsen, daglig leder i Haugesund Turistforening.

Barnas turlag Haugesund står for aktivitetene i Djupadalen -Vi skal på Friluftshuset i Djupadalen. Vi har mange kjekke aktiviteter. Klatreløype, sanseløype. Vi har bål, slik at alle som vil ha mat kan ta med, sier 11 år gamle Lars Gudmestad Jensen. Barnas Turlag Sveio og Etne står for aktivitetene på Olalia.

Hør hele intervjuet  over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no