SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidKjell Harald tok laksebeist på 11 kilo – Noen bedre?

Kjell Harald tok laksebeist på 11 kilo – Noen bedre?

Det snakkes om en mulig rekordsesong for laksefisket i Etneelva. Sesongen startet natt til i går, 15. juni. Kjell Harald Hardeland fra Etne dro i går ettermiddag opp et beist på 11 kilo.

– Jeg hadde fisket lenge og var på vei til å gi opp etter å ha forsøkt med både flue, makk og alt mulig. Så tenkte jeg at jeg skulle prøve ett kast til med en spinner. Da hogg det til, og 20 minutter senere var 11-kiloslaksen på land, sier Hardeland.

Han har dermed, så langt vi vet, tatt den største til nå i Etneelva.

– Jeg gikk opp på campingen og sjekket laksebørsen der, og den største som var tatt til da var på 9,7 kilo. Så i går hadde jeg ihvertfall den største, sier jakt- og fiskeentusiasten.

 

På bildet: Laksefisker Kjell Harald Hardeland (t.h.), barnebarn Thomas Lien (t.v.), Laks Laksesen på 11 kilo (i midten)

Foto: Etne Jeger- og Fiskerforening (EJFF) på Facebook

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no