SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidFiskesommer på Indre kai

Fiskesommer på Indre kai

Lørdag er det duket for ny runde med Fiskesommer på Indre kai i Haugesund. Arrangørene Haugesund og omegn jeger- og fiskerforening flyttet tradisjonen fra Eivindsvatnet til Indre kai i fjor.

-Eivindsvatnet er jo en fantastisk plass og lett tilgjengelig for de fleste, men så har vi Pjosjekt Smedasundet og Slettaa dykkerklubb og den fantastiske jobben de har gjort i Smedasundet. Det har gjort at mangfoldet i sundet, både med fisk og annet, har blitt helt fantastisk. Det er faktisk mye enklere å få fisk på kaien enn det er å få i Eivindsvatnet. Kaifiske er spennende, det er mye mer forskjellig du kan få også. Vi synes det ble en suksess i fjor og fortsetter i år også, sier leder Ellen Marie Hagevik.

I år har de fått med seg Prosjekt Smedasundet på arrangementet. De skal vise frem funn i Smedasundet og stiller med stand og kar. I Kopervik arrangeres Fiskesommer på kaien, senere i sommer er det Vindafjord sin tur i Vikedal. Det er rundt 200 fiskesommerarrangementer rundt om i landet gjennom sommeren.

Foto:  Ellen Marie Hagevik, Haugesund og Omegn Jeger- og Fiskerforening

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no