SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidArrangerer bilrebus i Haugesund 8. mai

Arrangerer bilrebus i Haugesund 8. mai

Festiviteten inviterer for første gang til bilrebus. De har fått med seg lokale kulturhus, bedrifter og Radio 102. Eventmanager og produsent Christian Friestad står bak initiativet.

Foto: Pixabay

-I disse tider må vi tenke til utenfor boksen. Vi hadde lyst til å gjøre noe for familiene rundt omkring som sikkert klør i fingrene etter å finne på noe gøy. Da tenkte vi det var perfekt å kjøre en bilrebus, sier han, og legger ikke skjul på at det har vært kjekt å jobbe mot noe som skal skje i en tid der mye har handlet om ombookinger og avbestillinger.

Det startet med at han lagde bilrebus for familie og venner på søndager.

-Jeg tenkte at dette må jo være kanongøy for resten av Haugesund også, sier han, og fikk god respons da han luftet forslaget for flere kulturhus og bedrifter.

Friestad presiserer at de følger alle retningslinjer for smittevern og at dette skal være en rebus som hele familien kan delta på.

De la ut billetter for salg klokken 12:00 i dag og er spente på responsen. Rebusen starter klokken 17:00 fredag 8. mai. I innslaget over kan høre mer om opplegget. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no