SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidArrangerer eget Kpop-treff i Haugesund

Arrangerer eget Kpop-treff i Haugesund

Og hva er så «Kpop»? Jo, popmusikk fra Korea. Det sier seg vel selv?

De smiler og ler, danser til «Gangnam Style» og sier setninger de har lært seg på koreansk, jentene som står bak Facebook-gruppen «Kpop Haugalandet». Søndag inviterer de til gratis treff for å spre det glade budskap.

– Det er ikke bare musikken, men også dansingen, stilen og hele pakken som gjør Kpop så gøy, sier Emilie Hansen (27), Visare Rustaj (19) og Dardane Rustaj (23).

De har etablert Kpop-miljøet på Haugalandet og de har vært på konsert i Oslo. Emilie Hansen kan til og med røpe at hun har fått venner i flere forskjellige land, og overnattet hos en Kpop-entusiast i Tyskland i forbindelse med en konsert der.

Nå vil trioen rekruttere flere Kpop-fans på Haugalandet, og inviterer til treff på Hemmingstad Kultursenter søndag 16. februar.

Hør mer om hva det dreier seg om i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no