SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidArrangerer koronavennlig terrengløp på Karmøy

Arrangerer koronavennlig terrengløp på Karmøy

Ved hjelp av trenings-appen Strava kan man gjennom hele sommeren delta i et helt spesielt terrengløp i Stangelandsmarka på Karmøy. Man må fysisk ut i løypa, men deltakelsen registrerer man i appen.

Ifølge initiativtaker Kjetil Vold er tanken å lage et koronavennlig arrangement, som et alternativ til alle mosjonsløpene som nå er avlyst som følge av koronasituasjonen.

– Det blir på en måte et digitalt terrengløp. Jeg har laget en løype som man kan gjennomføre når som helst, alene eller sammen med andre, og hvor mange ganger man vil. Deltakelsen registrerer man i Strava. XXL og F&B Treningssenter stiller med premier, sier Vold.

(Initiativtaker Kjetil Vold. Foto: Privat)

 

Håper på minst 100 deltakere

Det er de tre beste herrene og de tre beste kvinnene som premieres. I tillegg blir det trukket et aktivitetsarmbånd blant alle som deltar. Det må en gjøre mellom 20. mai og 20. september.

Løypa er 12 kilometer lang, og går over de tre toppene Storesåt, Nordre Sålefjell og Søre Sålefjell, i den rekkefølgen. Antallet deltakere fra 20. mai til 20. september er i teorien grenseløst.

– Det blir spennende å se. Jeg sjekket i går (mandag), og da hadde 14 stykker registrert at de har tatt løypa. Det syns jeg er bra på bare noen få dager. Jeg tenker vi får håpe på minst 100, kanskje enda flere, sier Vold.

 

Hvordan du kan delta kan du lese mer om på Facebook-siden; «Corona – Strava challenge: 3 Topper i Stangelandsmarka».

 

(På hovedbildet i denne saken, f.v: David Gaupås, Knut Egil Nes og Kjetil Vold, ute på rekognosering)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no