SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbrukerFortsatt lett å gå i Luksusfellen

Fortsatt lett å gå i Luksusfellen

Etter 12 år som programleder i Luksusfellen på TV3 opplever forbrukerøkonom i Sparebank 1, Magne Gundersen, at det er nok av folk som sliter med økonomien. – – Før var det mest kredittkortgjeld som førte til problemer, men i de siste årene har det blitt mer vanlig med dyre forbrukslån der beløpene er høyere, sier Gundersen som fortsatt får tilbakemeldinger fra folk når de har betalt siste avdrag og har kommet seg ut av det økonomiske uføret. – Vi holder på med innspilling av nye programmer nå, forteller Gundersen som i kveld er på HVL i Haugesund for å snakke til studenter. – Studenter har ikke så mye penger, og da er det viktig å bruke pengene smart. Et tips er å ikke bruke for mye til bolig. Leier du dyrt, er det lurt å se etter billigere hybel på denne tiden av året når det ikke er semesterstart og kø av studenter. Dessuten må du sette av penger til bolig, for når du er ferdig å studerer trenger du oppspart egenkapital, sier Gundersen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no