SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbrukerForhåndsstemmene kan gjøre valgdagen roligere

Forhåndsstemmene kan gjøre valgdagen roligere

…Men flesteparten skal uansett til valgurnene i dag på selve valgdagen.

– Vi håper jo at de mange forhåndsstemmene betyr at valgdeltakelsen har økt, det er jo det vi jobber for. Om vi bare har flyttet mye av stemmegivingen fra valgdagen til dagene før gjenstår å se, sier sekretariatsleder Eli Håland i Haugesund kommune.

Noen viktige faktorer å huske på når en skal stemme er at en ikke må ikke ha med seg valgkortet, selv om det forenkler prosessen. Men en må ha med seg ID. En kan stemme i det valglokalet en vil, men det må være i den kommunen en er mantallsført. Og en må komme til valglokalet innen stengetid kl 8 i kveld.

– Hvis det er kø i lokalet klokken 20 så stiller en valgmedarbeider seg bakerst i køen. De foran får da stemme. Men kommer du to minutter over kl 20 så er du for sent ute.

All info om valgdagen i din kommune skal finnes på kommunens nettsider. I innslaget over hører du Håland i Haugesund og valgansvarlig Kristine Tveit i Karmøy kommune fortelle om gjennomføringen av valget i de to respektive kommunene.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no