SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbruker22. april blir det «Loppis-Lørdag» på Karmøy

22. april blir det «Loppis-Lørdag» på Karmøy

Haugesunds Avis og Karmøy Kommune går sammen om å arrangere Loppis-lørdag den 22. april. Tanken er at det skal arrangeres loppemarke på utvalgte steder i Karmøy kommune.

Til å forestå de ulike arrangementene inviteres lag og foreninger til å melde sin interesse. Alt av inntekter som genereres beholdes av de forskjellige arrangørene.

For Mediehuset Haugesunds Avis og Karmøy kommune er tanken å sette gjenbruk og miljøbevissthet på dagsorden.

– Vi lever i et bruk og kast samfunn, men heldigvis ser vi tegn til at flere og flere ønsker å bruke brukte gjenstander om igjen. Det gjelder både klær, bruks- og pyntegjenstander, møbler osv. Loppis-lørdag vil gi alle på hele Karmøy en ekstra god anledning til å rydde både på loftet og i kjelleren, sier Dan Olsen i Haugesunds Avis.

Fristen for lag og foreninger som ønsker å arrangere loppemarkedene er satt til 20. mars.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no