SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheter– Du må smøre tjukt på!

I dag er det den internasjonale Hudkreftdagen. I den anledning har vi tatt en prat med avdelingsoverlege Holger Benthien ved Haugesund Sanitetsforenings Sykehus. – Det viktigste for å unngå alvorlig sykdom er forebygging og at uregelmessigheter oppdages tidlig, sier Benthien.

Norge er blant de land i verden som ligger dårligst an når det gjelder dødelighet av melanom, også kalt føflekkreft. I 2019 var det 182 menn og 98 kvinner som døde av føflekkreft i Norge.

Melanom er dessverre en vanlig kreftform i Norge, og Rogaland topper statistikken i Norge. Bare det siste tiåret har det vært en økning på nesten 10.000 flere tilfeller av melanom nasjonalt, sammenlignet med forrige tiår. Det skyldes at vi er mer ute i sola, reiser ofte til varmere strøk, bruker solarium og at mange har en hudtype som lett blir brent.

I dette intervjuet får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg med å beskytte deg i tilstrekkelig grad og ikke minst få noen tips om bruk av solkrem.

Del på:

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no